Shaffy & Brass -Alphen a/d Rijn

vri18nov20:30Shaffy & Brass -Alphen a/d RijnParkvilla20:30 Cornelis Geellaan 2 2406 JG Alphen aan den Rijn

Evenement details

Na het succes van Brel & Brass is Shaffy & Brass het nieuwe project van zangeres Micheline Van Hautem; de onvergetelijke chansons van Ramses Shaffy, elke avond begeleid door een ander harmonie- of fanfare-orkest of brassband.

Brel & Brass bleek een gouden formule en is inmiddels de grens van 70 (!) edities gepasseerd met even zoveel lokale of regionale orkesten.  Nu dus  ruim baan voor de gloedvolle muziek van Ramses Shaffy in combinatie met het warme, maar vaak ook spetterende koper van fanfareorkest DSS uit Aarlanderveen. Alle arrangementen zijn nieuw en speciaal voor Shaffy & Brass geschreven door toparrangeurs.

Voor de pauze speelt het orkest een instrumentaal programma van 30 minuten. Na de pauze is het de beurt aan Micheline Van Hautem om de mooiste liederen van Ramses Shaffy ten gehore te brengen. Speciale gast tijdens Shaffy & Brass is wederom de fenomenale bastrombonist Jos Jansen. Hij is een veelgevraagd solist binnen de HaFaBra-wereld, in binnen- én buitenland.

De pers was unaniem lovend over Brel & Brass:
‘…een fenomenaal concert…staande ovatie’.

‘…grandioze uitvoeringen waarbij de charmante zangeres en de robuuste bastrombonist Jos Jansen in perfect samenspel met orkest en dirigent de avond naar grote hoogten tilden’.

‘Hét hoogtepunt van Brel & Brass: Ne me quitte pas dat in de Zuid-Afrikaanse versie Moe nie weggaan nie heette. Een muisstille zaal zoog de noten op en was niet van plan er ook maar eentje te missen’.

Tickets & meer info

Tijd

(Vrijdag) 20:30

Locatie

Parkvilla

Cornelis Geellaan 2 2406 JG Alphen aan den Rijn