Shaffy & Brass - Ede

zat22apr20:15Shaffy & Brass - EdeTheater Cultura20:15 Molenstraat 45 6711 AW EDE

Evenement details

Na het succes van Brel & Brass is Shaffy & Brass het nieuwe project van zangeres Micheline Van Hautem; de onvergetelijke chansons van Ramses Shaffy, met special guest Jos Jansen op bastrombone. Deze avond begeleid door muziekvereniging Irene Ederveen.

Brel & Brass bleek een gouden formule en is inmiddels de grens van 70 (!) edities gepasseerd met even zoveel lokale of regionale orkesten. Nu dus ruim baan voor de gloedvolle muziek van Ramses Shaffy in combinatie met het warme, maar vaak ook spetterende koper van het orkest. Alle arrangementen zijn nieuw en speciaal voorShaffy & Brass geschreven door toparrangeurs.

Voor de pauze speelt het orkest een instrumentaal programma van 30 minuten. Na de pauze is het de beurt aan Micheline Van Hautem om de mooiste liederen van Ramses Shaffy ten gehore te brengen. Speciale gast tijdens Shaffy & Brass is wederom de fenomenale bastrombonist Jos Jansen. Hij is een veelgevraagd solist binnen de HaFaBra-wereld, in binnen- en buitenland.

De pers is unaniem lovend over Brel & Brass: ‘…een fenomenaal concert…staande ovatie’. ‘…alle soorten van emotie: van uitbundige vrolijkheid tot ingetogen melancholie’. Absolute ster van de avond was Micheline Van Hautem; de Vlaamse zangeres die recht deed aan de erfenis van haar landgenoot Jacques Brel.’

Tickets & meer info

Tijd

(Zaterdag) 20:15

Locatie

Theater Cultura

Molenstraat 45 6711 AW EDE